Παραλίες

Μπέλα Βράκα
Όλοι οι τουρίστες που επισκέπτονται την παραλία Μπέλα Βράκα εντυπωσιάζονται από την ομορφιά του τοπίου και της φύσης. Πρόκειται για μια παραλία στα Σύβοτα με ρηχά νέα στην οποία η πρόσβαση πραγματοποιείται με τα πόδια διασχίζοντας τη θάλασσα.

 

Μέγα Άμμος
Η παραλία Μέγα Άμμος είναι μια οργανωμένη παραλία, που διαθέτει τόσο καφετέριες με ξαπλώστρες για χαλάρωση όσο και εστιατόρια για να απολαύσετε το γεύμα σας δίπλα στη θάλασσα. Πρόκειται για μια παραλία που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα έξω από τα Σύβοτα.

 

Μικρή Άμμος
Η παραλία Μικρή Άμμος είναι επίσης μια οργανωμένη παραλία, η οποία βρίσκεται μετά την παραλία Μέγα Άμμος. Η παραλία διαθέτει ένα beach bar, ιδανικό να σας προσφέρει την διασκέδαση που επιθυμείτε.

 

 

Αγία Παρασκευή
Στη διαδρομή από τα Σύβοτα στην Πέρδικα θα συναντήσει κανείς την όμορφη και γραφική παραλία της Αγίας Παρασκευής. Πρόκειται για μια παραλία που αποτελείται τόσο από άμμο όσο και από βότσαλα συνδυασμένα με τα πεντακάθαρα νερά. Στην αρχή της παραλίας υπάρχει το μικρό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής από το οποίο πήρε και το όνομα της. Είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή για οικογένειες και για όσους αναζητούν την χαλάρωση.

Πισίνα
Η παραλία Πισίνα είναι μια από τις πιο δημοφιλής και εντυπωσιακές παραλίες της περιοχής. Βρίσκεται στην περιοχή των Συβότων, και συγκεκριμένα σε ένα μικρό νησάκι. Για το λόγο αυτό η πρόσβαση των τουριστών στην παραλία αυτή πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο με σκάφος.

 

Μέγα Ντράφι
Ακριβώς μετά την παραλία Μικρή Άμμος βρίσκεται η εξίσου εντυπωσιακή παραλία Μέγα Ντράφι. Η παραλία αυτή είναι ελαφρώς οργανωμένη και αποτελείται από μικρά βότσαλα και δροσερά, πεντακάθαρα νερά. Είναι ιδανική λύση για όσους αναζητούν την χαλάρωση που προσφέρει η φύση.