Προφίλ

Το συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων-δωματίων Sivota Colours βρίσκεται στο κέντρο του χωριού Σύβοτα. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, μόλις 100μ. από τον κεντρικό δρόμο του χωριού. Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης, εντός της αυλής του συγκροτήματος.

Όλα τα διαμερίσματα είναι ισόγεια, με βεράντες και απευθείας πρόσβαση στην καταπράσινη αυλή από ανεξάρτητες εισόδους. Επίσης διατίθεται υπαίθριο μπάρμπεκιου για όλους τους επισκέπτες μας. Τα δέντρα, τα φυτά και τα λουλούδια στον περιβάλλοντα χώρο προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση, καθώς και δροσιά τους καυτούς μήνες του καλοκαιριού.

Στην κοντινότερη παραλία, την Ζάβια, μπορείτε να φτάσετε σε λιγότερο από δέκα λεπτά με τα πόδια, ενώ οι περισσότερες παραλίες του χωριού, είναι προσβάσιμες σε περίπου 5 λεπτά με το αυτοκίνητο. Σε απόσταση 400μ. υπάρχουν φούρνος, super market, κρεοπωλείο και ταβέρνες.

Το λιμάνι του χωριού απέχει λιγότερο από 1 χιλιόμετρο, όπου την ημέρα μπορείτε να νοικιάσετε θαλάσσιο ταξί ή βάρκα για να ανακαλύψετε την ομορφιά των γύρω νησιών και το βράδυ να απολαύσετε την βόλτα και το cocktail σας.